Pyrotekniikka

Räjähdysaineet ja palavat kemikaalit ovat välttämättömiä työvälineitä erikoistehosteita luotaessa. Niiden käytön hallitseminen on vuosien kokemuksen tulos. Tämän tietotaidon toimitamme käyttöönne. Bensiinikanisterin räjäytystehosteessa ei aina käytetä bensiiniä, vaan materiaalit ja tekniikat valitaan aina tapauskohtaisesti.

Luodinosumat
Olosuhteista riippuen teemme luodinosumia räjäyttämällä, luodinosuma-aseilla tai paineilmalla. Langattomalla laukaisutekniikalla toteuttamamme luodinosumat ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailta, joiden mukaan ne ovat tuntuneet hyvin realistisilta kuvaustilanteessa. Veriset osumat, pölyiset pöllähdykset, osumat veteen – meiltä luonnistuu tämä kaikki ja enemmän.

Räjähdykset
Erikoistehosteista muistettavimpia ovat räjähdykset ja niiden toteuttaminen on yksi vahvimmista erityisosaamisalueistamme. Turvallisuus on räjähdyksiä toteutettaessa avainasemassa ja teemmekin räjähdyksistämme voimaltaan ja suunnaltaan tarkoin hallittuja. Räjähdyksiä toteutamme tulella tai ilman, aina massiivisista kymmenien metrien vesipatsaista ja bensaräjähdyksistä pienoismalliluokkaan saakka.

Poltot
Kuvaustilanteissa tulen mukana tuleva lämpö on usein haittatekijä. Tekemissämme poltoissa käytämme tarvittaessa kaasua, jolloin tuli on sammutettavissa käskystä. Käytämme myös polttonesteitä ja poltamme mielellämme lähes mitä tahansa – jos niin sovitaan, myös sammutamme minkä sytytämme.”

Valaisu
Pyrotekniset valaisut ovat elävän liekin valoa näyttelijän kasvoilla, räjähdyksiin liittyviä välähdyksiä tai vaikkapa hätärakettien kajoa taivaalla. Kun normaali valaisu ei riitä, me tarjoamme ratkaisun erikoistilanteisiin.